Zoeken naar massage breda

massage breda
 
Massage voor 2 personen Breda.
ACNE BEHANDELING MET VERGOEDING. Massage voor 2 personen Breda. Tegelijkertijd en in één beauty cabine en door 2 medewerkers! Arrangementen gericht op SPA Wellness Breda. FEELING GOOD ARRANGEMENT 60 min voor 1 of 2 personen. 1-persoons sauna / 15 min.
Chinese Massage in Breda.
In het centrum Breda is een nieuwe Chinese Massagesalon geopend onder de naam Weiwei Beauty Salon, gelegen in de Chassé buurt. U kunt hier van meer. Ying-yang Wei Chinese Massage. Ying-yang Wei is een Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage en schoonheidsbehandelingen gevestigd in de Houtmarktpassage te Breda.
Sportmassage évanie Breda.
Missie en Visie. Sportmassage door évanie uit Breda kan in veel gevallen een uitstekende aanvulling zijn op uw oefentherapeutische behandeling. U ervaart hoe het voelt wanneer uw spieren in optimale conditie zijn. U kunt uw oefeningen en houdingen gemakkelijker uitvoeren, toepassen en volhouden. Daarnaast is sportmassage bedoeld om de sporter te helpen zijn lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren bij zijn sport om zodoende prestaties te verbeteren, blessures te voorkomen en herstel te bevorderen. Voor wie is sportmassage bedoeld? Voor elk fysiek gezond persoon die last heeft van vermoeide en stijve spieren, voortkomend uit overbelasting door dagelijkse bezigheden. Voor sporters: voor en na de wedstrijd of in de tijden dat niet getraind wordt om de conditie op peil te houden. Massage is geen vervanger van warming-up of cooling-down, maar een goede aanvulling erop.
www.massagereikiparadijs.nl.
Cursus Shantala Babymassage. De praktijk is aangesloten bij.: Vakgroep Shantalamassage Docenten, VSD. Reikivereniging DE GROEP. inschrijving KVK 20143667, Breda. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, of neem contact op met.: Massage en Reikipraktijk Paradijs.
Home.
U kunt altijd binnenlopen, maar wij raden u aan een afspraak te maken. Bel: 076 515 00 33 of email naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Narika Thai Massage, Boschtraat 44 Breda.
Massage Breda Massagepraktijk Goedmakers.
Stoelmassage wordt toegepast op zittende cliënten, dus bijna iedereen kan overal van deze massage genieten. De massage wordt over de kleding heen gegeven op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Hoe werkt het? Een sessie duurt ca 75 minuten, dit is inclusief voor en nagesprek. Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik de helft van de kosten in rekening. Het tarief voor een massagetherapie-sessie bedraagt 6000. Voor een eerste afspraak reken ik 7000, i.v.m. Betaling via factuur of contant. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Je kunt bij mij ook een cadeaubon voor 5000, kopen om iemand anders een kennismakingsmassage aan te bieden. Hierbij is geen sprake van massagetherapie. Massagetherapie komt in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Kijk voor de zekerheid jouw polis erop na. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ. Wil je wat meer weten? Neem gerust contact met me op! Ik masseer volgens afspraak op maandag t/m vrijdag overdag en op dinsdag-en donderdag ook in de avond. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Irenestraat 4, 4811 SC Breda.
Solo4Body Massagepraktijk Breda.
Massage is de hobby waarvan ik mijn beroep heb gemaakt. Door op een professionele wijze klanten door middel van massage een ontspannen gevoel geven, geeft mijzelf ook een ontspannen gevoel. Dit gevoel wil ik voortzetten in mijn eigen massagepraktijk in Breda.

Taralai Thai Wellness Massage te prinsenbeek Breda In onze sfeervolle en zeer ruime massagesalon in Thaise ambiance worden diverse massage gegeven zoals Traditionele meer. Saysawang Thai Massage Wellness. Sinds 2 september 2013 geopend in Breda: Saysawang Thaise Massage Wellness De praktijk is gevestigd in een nette woonwijk in Breda, waar een gedeelte meer.
Massage Breda Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Breda. Massage in Breda. Keislagen 120, 4823KM, Breda. In onze westerse cultuur zijn we geneigd om vooral onze ratio te gebruiken en vergeten we vaak te luisteren naar de signalen van ons lichaam. In Balance Massage bied Lees meer.
Massage Breda Corps et Esprit.
Corps et Esprit massage Breda biedt persoonsgerichte massage therapie waarbij aandacht wordt besteed aan de gehele individu; fysiek, mentaal en emotioneel. Mijn praktijk is gevestigd op de Vlielandstraat 10, 10 minuten van het centrum van Breda worden deze massages verzorgd in de hiervoor toegewijde praktijk.
Massage Cestmoi Breda.
Masseren met basaltstenen geeft een nieuwe ervaring. Door de combinatie van oliën en warmte geeft deze massage een heerlijk gevoel van welbehagen. Deze krachtige en diepe massage geeft een diep ontspannend maar vooral energiek gevoel. Een ervaring die u beslist niet mag missen! Direct online boeken! CESTMOI, de huidspecialist. 4813 ED Breda.
Home.
Onze massagestudio bevindt zich in het centrum van Breda, recht tegenover Hotel Nassau Breda op 50 meter van de zij-ingang van het winkelcentrum de Barones en vlak bij de parkeergarages. Speciaal voor de zomer: Aloe Vera zomeractie: een combinatie van een Aloe Vera massage 60 minuten en een komkommer-gezichtsmasker.

Contacteer ons