Meer resultaten voor massage eindhoven

massage eindhoven
 
Home.
Welkom Bij Massage Therapy Eindhoven. Open: Maandag 1400-2100: Dinsdag 900-2100: Woensdag 900-1200: Dondedag 900-2100: Vrijdag 1400-1800.: Schoonheidsbehandelingen Therapeutische Massages Ontspanningsmassages. Therapeutische Massages Ontspanningsmassages Schoonheidsbehandelingen. Maak een afspraak voor U of Uw Partner. Ter ondersteuning van uw spieren. 2018 Massage Therapy.
Massage in Eindhoven centrum Irene Massagepraktijk tip!
De massage heeft een goede balans tussen ontspanning en probleem oplossend. Ik kijk uit naar een volgende behandeling. Julia Een erg fijne sportmassage gehad van Irene. De massage heeft goed geholpen om mijn rug en schouders weer los te krijgen voor mijn fietsvakantie.

Vandaag tijdens massage heerlijk gedachtenloos super halfuurtje kunnen ontspannen Ria. Ik kijk elke keer weer uit naar deze heerlijke massage. Een heerlijk moment om tot rust te komen. Super bedankt Monique Yentle. Niets is zo fijn om na een drukke periode bij Monique op de massagetafel te liggen.
Massagesalons in Eindhoven: Boek direct online! Treatwell.
Om aan alle drukte van het dagelijks leven in Eindhoven te ontsnappen kun je een heerlijke massage naar keuze boeken bij ons. Van specifieke massages voor alleen de voeten of handen na een lange dag wandelen door het bosrijke gebied van Eindhoven, een heerlijke sportmassage na een uurtje fanatiek gesport te hebben in de sportschool, tot massages met technieken van over de hele wereld zoals Thaise of Indiaanse massages.
Home massage massagebenjanssen.nl.
Hot stone massage. Een hotstone massage is pure verwennerij en bijzonder geschikt voor de herfst en wintermaanden. Bij deze verkwikkende massage wordt gemasseerd met aandachtige, lange en vloeiende bewegingen. Waarom is een massage zo gezond? Betere slaap en een blijer gevoel.
Massage opleiding Eindhoven, word in 1 jaar professioneel masseur.
Online Mindfulness Cursus. Massage Opleiding Eindhoven. Ben je op zoek naar een erkende massage opleiding Eindhoven om snel aan de slag te kunnen als professioneel masseur? Bij Anand wordt je opgeleid tot Wellness Masseur, Yoga Masseur, Energetisch Masseur of Massage Therapeut.
Massagepraktijk Estas Eindhoven Holistische massage.
Natuurlijk kun je op zoek gaan naar antwoorden die zich via je lichaam kunnen manifesteren, natuurlijk is het ook oké om een holistische massage te zien als een optimaal middel om te ontspannen en zo problemen van stress, overbelasting en spanning te voorkomen.
Homepage Massagepraktijk Maxwellnezz, massage / masseur in Eindhoven.
Massage/masseur in Eindhoven. Gun jezelf een heerlijke ontspannende massage. Een paar positieve effecten van een massage: Het stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het geeft verlichting bij gespannen spieren en spierpijn. Het geeft je een gevoel van welbehagen en pure verwennerij.
Beste Massage in de buurt van Woensel-Noord, Eindhoven, Noord-Brabant Yelp.
Maak een reservering. Relax Massage Eindhoven. 5625 LT Eindhoven Telefoonnummer 0625-420910. Vraag om een afspraak. Je kunt bij dit bedrijf om een afspraak vragen. Magische Handen Thaise Massage. Generaal Dibbetslaan 73. 5623 JM Eindhoven Telefoonnummer 0610-758533. Vraag om een afspraak.
Agua City Spa Eindhoven Massage.
En natuurlijk ben je ook welkom na de bevalling voor een ontspanningsmassage! Veel bezoekers van Agua komen niet alleen voor een massage naar Eindhoven maar combineren een massage met een bezoek aan onze luxe sauna met whirlpools, zwembad, stoomcabine en infrarood cabine.
Massage Ayurvedische stijl en technieken Massage Eindhoven.
Als gediplomeerd masseuse en tevens gediplomeerd Ayurvedische Wellness Masseuse laat ik u graag genieten van een van door mij te geven massage. Een bezoek aan Massage Eindhoven Ontspanningsmassage Eindhoven is de beste plaats om optimaal te profiteren van een massage door een op elkaar afgestemde omgeving.
MassageEindhovenZest for LifeBATCerkend door div.zorgverzekeraarsAlternatieve Geneeskunde.

Contacteer ons