Meer resultaten voor massage den haag

massage den haag
 
Massage Den Haag Beautysalon Pretty Face.
Een massage is het toepassen van gestructureerde en ongestructureerde druk, spanning, beweging en/of trilling op de zachte weefsels van de huid. Massages worden ingezet bij de behandeling van blessures, maar worden ook ingezet als een heerlijk en ontspannende behandeling waarbij uw lichaam en spieren tot rust kunnen komen. Tijdens deze massages bevind u zich in een warme en donkere ruimte waarbij de masseur vaak gebruik maakt van voorverwarmde doeken en warme massageolie. Leuk weetje: China was één van de eerste landen waar massages werden gegeven. Er is een boek gevonden uit 2500 voor Christus waarbij massages aan het bod komen, genaamd: Handboek over de interne Geneeskunde van de Gele Keizer. U kunt bij ons ook pinnen! Om het voor u als klant nog makkelijker te maken, kunt u pinnen bij Beautysalon Pretty Face. In onze salon behandelen wij alleen vrouwen! 06 41 85 27 25. Stevinstraat 103, Den haag.
Ban Phrueksa Thai Massage Den Haag.
Thai Massage Den Haag. Direct een afspraak. 06 164 64 247. Historie van de Thaise Massage. Prijslijst Soorten behandelingen. Voorheen werden kruiden gebruikt tegelijkertijd met het masseren. De oude kennis van het masseren ontstond in India, in de periode van Boeddhisme, meer dan 2500 jaar geleden.
De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording in Den Haag.
2574 EH Den Haag. KvK: 27 25 65 65. Bankrekening / IBAN.: NL66 KNAB 0256 9445 39. De OMB Academie is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling. Meest bekeken paginas. De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording. Hoe kom je er van af?
Chinese Massage in Den Haag.
Chinese Massage in Den Haag 44. Waar vroeger de meeste Chinese massage salons gevestigd waren in het Haagse Chinatown in het centrum rond de Wagenstraat, zijn er tegenwoordig een groot aantal gevestigd aan de Rijswijkseweg in Den Haag. Den Haag admin.
Hypnagogic Massage in Den Haag voor jong en oud.
Ze wist tijdens de massage direct te vinden waar ik last van had en waar dat door kon komen dit klopte in beide gevallen, erg bijzonder. Omdat we hier veel over hebben gepraat tijdens de massage en ze sommige handelingen met aardig wat kracht doet was het niet 100% ontspannend, maar achteraf gezien ben ik veel blijer met deze ervaring dan een standaard ontspanningsmassage.
Aliran Gairah Praktijk voor Tantra, Therapie en verschillende soorten Massages waaronder Tantra massage.
Ayurveda massage Den Haag. Massage therapie Den Haag. Scholing en Workshops. Energetic relaxation massage. Ayurveda massage English. Tantra Massage English. Praktijk voor Tantra / Massage en lichaamsgerichte psychotherapie. Young buddhist monks holding candles with eyes closed. Welkom bij Aliran Gairah, Praktijk voor.
Diverse Massages Massagepoint Den Haag.
Wij bieden ook duo massages aan. Bekijk massage arrangementen. Massagepunt in Den Haag. MassagePoint is een professionele massagesalon in Den Haag. Wij combineren traditionele massage technieken en moderne massage technieken. Denk aan Shiatsu, Tui Na, Zweedse massages, triggerpoint massages, Pijit en Deep Tissue.
The Best 10 Massage in The Hague, Zuid-Holland, The Netherlands Last Updated July 2018 Yelp.
Thaise Massage Warie. 2562 HL Den Haag. The Netherlands Phone number 070-3608009. Ruen Kaew Thai Massage. Prins Hendrikstraat 167. 2518 HP Den Haag. The Netherlands Phone number 070-2139660. Massage Den Haag. 2596 BA Den Haag. The Netherlands Phone number 070-2500115.
Massage-O-Matic de massagestoel voor kantoren en luchthavens: Massage-O-Matic.
De Massage-O-Matic combineert een Shiatsu massage van vijf minuten met privacy en rust door een uniek en aansprekend design. Na de grote doorbraak op de luchthaven Schiphol, kiezen nu ook steeds meer bedrijven voor de Massage-O-Matic om werknemers van een ontspannende en rivitaliserende massage te laten genieten. Massage-O-Matic op het T-Mobile Hoofdkantoor in Den Haag.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Massage Praktijk Silence home.
Door plaatsing van de klankschalen op het lichaam en het aanslaan van de schalen, geeft dit een heerlijke ontspanning. Een massage zorgt niet alleen voor plaatselijke of gehele ontspanning, maar bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling en zorgt ervoor, dat de spieren en weefselspanningen afnemen.
massage.
Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijkzittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. 2017 angkorwatmassagebeauty.nl 06-28200456 adres: Dassenrade 41, 2544 MJ Den Haag.

Contacteer ons